En tjeneste fra Røde Kors Sirkulært

Logo

Litt info om oss som jobber i Levd

Levd lar klær leve videre!

Vi er en liten gjeng som brenner for å få folk til å bruke de klærne som allerede finnes. Det handles dessverre alt for mye nytt, og det syns vi blir for dumt når det finnes massevis av fine klær som kan brukes igjen, og igjen og igjen.

I motsetning til foreldre, så vokser barna HELE tiden (føles det hvertfall ut som). Det fører faktisk til et reelt behov for å skifte ut klesskapet fra tid til annen. Fra 0-6 år går noen opp hele 12 størrelser. Med et så stort forbruk, plutselige behov og dårlig tid, har vi skjønt at det er vanskelig for småbarnsforeldre å handle brukt. Derfor vil vi gjøre det like enkelt for foreldre å handle brukt, som det er å handle nytt. Det syns vi både klærne og familiene fortjener.

Hvorfor navnet Levd?

Vi syns brukte klær har levd i skyggen av nye klær. Derfor er Levd en hyllest til alle klærne som har levd litt, men som fortjener et lengre liv. Levd er også en hyllest til alle de fantastiske minnene fra barndommen. Mange forbinder kanskje småbarnslivet som hektisk, men tar du en titt tilbake på det livet man har levd så er det ikke bare hylende unger og søvnløse netter man husker. Det man kanskje husker aller best er den fantastiske gleden ved å se de første skrittene, første gang de sier mamma eller pappa, eller da de gikk opp til læreren første skoledag.

Levd lar klær leve videre!

Bli med på vårt nyhetsbrev

Ingen spam, kun nyttig informasjon, tips og masse fine, brukte barneklær!

Epost adresse

Vi tar personvern på alvor, les hva vi gjør med dataen din her.