En tjeneste fra Røde Kors Sirkulært

Logo

Levd +

Klær med små spor fra levd liv 🎈.

Du har kanskje sett noen av de fargerike klistremerkene på klærne våre? Disse bruker vi for å merkere små (magiske!) spor som noen ganger kan sitte igjen i klærne fra tidligere bruk. Vi tror nemlig at en kjole med levd liv er hakket mer magisk enn kjolen som ikke har vært på fest før!

Levd får inn nye klær, klær som er lite brukt og klær som har slitasje. Uavhengig av tilstanden, så er en av våre målsetninger å forlenge levetiden til så mange plagg som mulig 💚♻️🌎.

Noen av dere er ikke så nøye på om det er et lite hull eller en flekk på et plagg.
Levd har derfor en stor samling av slike plagg som har masse liv igjen!

Noen plagg med hull blir reparert, andre selges videre som de er. Noen flekker vil gå bort i vask, andre flekker har satt dypere spor. Vi kan dessverre ikke vaske plagget her.

Vi tenker at det er viktigere at tøyet er funksjonelt fremfor at det er helt hull- og flekkfritt. Små flekker og hull kan barna leve med hvis vi kan!

Vi har likevel full forståelse for at mange foretrekker klær uten spor og ønsker derfor å gi dere detaljert informasjon om alle plagg slik at dere lett kan finne det dere leter etter.

Slik merker vi plagg som har slitasje:

Klistremerkene er plassert ved siden av slitasjen på plagget og i tillegg er det skrevet en tekst som beskriver om dette er en flekk eller et hull eller annet “avvik”. Dermed kan du selv vurdere om du syns plagget er verdt å kjøpe eller ikke. Klistremerkene er markert med ulike farger, men fargen i seg selv har ingen betydning. Sjekk ut beskrivelsen på produktet, så finner du hva som er unikt for akkurat dette plagget!

levd.no / Vi lar klær leve videre


Bli med på vårt nyhetsbrev

Ingen spam, kun nyttig informasjon, tips og masse fine, brukte barneklær!

Epost adresse

Vi tar personvern på alvor, les hva vi gjør med dataen din her.